Barna: Nu cred că strategia lui Ponta e alta decât menținerea Guvernului Dăncilă la butoane

Presedintele partidului Uniti Salvam Romania (USR), Dan Barna se adreseaza parlamentarilor in timpul dezbaterii in plen a motiunii de cenzura initiata de Opozitie impotriva guvernului Dancila, joi 10 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Liderul USR Dan Barna a declarat că nu este o surpriză anunțul președintelui Pro România, Victor Ponta, care a spus că nu va susține un nou Guvern PNL. Prezidențiabilul USR-PLUS consideră că strategia lui Ponta este de a menține Guvernul Dăncilă „la butoanele României și la furtul banului public”.

„Am văzut că domnul Ponta a declarat că dorește să mențină în continuare Guvernul Dăncilă. Nu cred că e o surpriză pentru nimeni. Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menține pe Viorica Dăncilă în continuare la butoanele României și la furtul banului public la care asistăm de trei ani și jumătate și mai ales la risipirea lui. Am încredere că premierul desemnat va reuși să-și construiască majoritatea”, a afirmat, miercuri, la Arad, Dan Barna.

Parlamentarii Pro România nu vor vota noul Guvern al premierului desemnat Ludovic Orban, a anunțat liderul partidului Victor Ponta, miercuri, la finalul negocierilor cu președintele PNL.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata