Barna: Nu o să votăm pentru alt guvern compus din oamenii care ne-au adus în situația de azi

Dan Barna a reacționat, luni, la propunerea lui Victor Ponta privind constituirea unui nou guvern cu PSD, din care să nu facă parte Viorica Dăncilă. Liderul USR susține că este împotriva acestei propuneri și că nu va vota niciodată pentru un alt guvern din care să facă parte și PSD.

„Văd că dl Ponta anunță că, imediat după ce va trece moțiunea, începe negocierile cu PSD pentru un guvern nou de stânga, fără actualul prim-ministru. Vreau să fie foarte clar: vom vota împotriva Vioricăi Dăncilă premierul-calamitate. Vom vota împotriva ei și a cabinetului dezastruos pe care îl conduce. Cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine. Dar nu o să votăm niciodată pentru alt guvern compus din oamenii care ne-au adus în situația de azi. Soluția pentru un guvern legitim sunt anticipatele, iar după moțiune trebuie să intrăm în logica anticipatelor fără alte amânări. Punct!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta a declarat, luni,că după moțiunea de cenzură, va face o propunere oficială foștilor săi colegi din PSD, pentru refacerea unei majorități cu ALDE, dar „fără Viorica Dăncilă sau Mihai Fifor”. Liderul Pro România a mai spus că propunerea de premier nu va fi de la Pro România sau PSD.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată joi, în Plenul Parlamentului.

BARNAPontaPSD
Comentarii (0)
Adaugă comentariu