Băsescu, atacat din PDL: „Aduce mari deservicii PDL şi Guvernului”

Preşedintele ar trebui să lase PDL să-şi ia soarta în mâini, pentru ca partidul să scape de eticheta de partid prezidenţial, fără identitate şi doctrină, consideră senatorul PDL Radu F. Alexandru.

„În felul în care e tratat astăzi Emil Boc de preşedintele Băsescu, toată autoritatea lui este anulată atât în interioul partidului, cât şi în afara lui. Ceea ce e extrem de grav şi pentru Guvern, şi pentru partid”, afirmă senatorul PDL.

Un alt deserviciu adus PDL de Traian Băsescu este, în opinia lui Radu F. Alexandru, formarea coaliţiei cu PSD, pentru care preşedintele nu a consultat şi parlamentarii partidului, scrie Realitatea.net.

„Nu a fost întrebat nimeni. A fost o decizie unilaterală, care nu a aparţinut PDL”, explică Alexandru.

Senatorul PDL consideră că Traian Băsescu şi-a asumat greşit rolul de preşedinte jucător, întrucât a jucat doar într-o echipă, şi nu s-a comportat ca preşedinte al tuturor românilor.

Citește și
1 Comentariu
  1. pensionar spune

    IN WFARSIT LE VINE MINTEA SI CELOR DE LA PDL, CU BUN SIMT.VAD CA CEI DE LA UDMR NU O AU.NOI AM SUFERIT DESTUL, SI ACUM PENTRU CENZURA FARA JENA A UNOR PUBLICATI.PACAT CA INTELECTUALI NU AU VERTICALITATE.DIN CAUZA ASRTA SUNTEM ULTIMI IN LUME, NU IN EUROPA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata