Băsescu: Hayssam a fost protejatul PSD, el şi Bercea Mondial sunt folosiţi pentru discreditarea mandatelor mele

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat, duminică seară, 21 iunie, că sirianul Omar Hayssam a fost „protejatul PSD”, el și Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, fiind acum folosiți pentru discreditarea mandatelor sale.

„Omul ăsta a fost protejatul PSD-ului până când a organizat răpirea ziariștilor. În momentul de față, constată acest individ că vinovat e Băsescu. Mai rămâne să spună că eu i-am răpit. (…) Atât de jos au ajuns propagandiștii, sunt instituții băgate aici. Bercea Mondial și toată familia lui coordonată de mai-marele Abraham (…) au fost folosiți pentru discreditarea întregii familii, de la președinte până la… (…) Cei care coordonează campania de demolare a mandatelor mele folosesc și familia Bercea, și un tip de teapa lui Omar Hayssam”, a declarat Băsescu la postul de televiziune B1.

Fostul șef al statului a adăugat, răspunzând unei întrebări, că aceia care au fost numiți de el în funcții sunt „campioni” în discreditarea mandatului său. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata