Băsescu: În analiza noastră, în cazul EADS, sunt nouă firme şi persoane individuale care se regăsesc şi în Microsoft

Președintele Traian Băsescu a afirmat joi, că în cazul EADS sunt nouă firme și persoane individuale care se regăsesc și în dosarul Microsoft, precizând că nu este vorba de persoanele cărora li se „ridică statui”.

Șeful statului a făcut aceste precizări în contextul în care a catalogat drept mincinoase afirmațiile lui Horațius Dumbravă, membru CSM, care a susținut că ar fi divulgat date din dosarul Microsoft.

„Eu afirmațiile de acest gen nu le fac niciodată divulgând secrete din dosare penale, dar nu mă poate opri domnul magistrat să utilizez informație și din alte surse și îi dau domnului magistrat o informație pentru care îl rog să se ducă la CSM, fuga, fuga. În analiza noastră, în cazul EADS, sunt nouă firme și persoane individuale care se regăsesc și în Microsoft, și nu dintre persoanele cărora li se ridică statui în dosarul Microsoft, iar această informație, îl informez pe domnul magistrat, că nu este în niciun dosar penal”, a declarat Băsescu la Palatul Cotroceni. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata