Băsescu la ieşirea de la Parchetul General: Nu am făcut decât un lucru simplu; mă apăr

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, 11 septembrie, la ieșirea de la Parchetul General, că nu a făcut decât să se apere.

„Nu am făcut decât un lucru simplu Mă apăr și voi continua să mă apăr. (…) Este un punct de vedere, eu am altul”, a spus Băsescu la ieșirea de la Parchetul General.

Traian Băsescu s-a prezentat vineri din nou la Parchetul General, în dosarul în care este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare în legătură cu afirmațiile sale la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

În fața Parchetului s-a aflat un grup de persoane care scandează lozinci de susținere a fostului președinte, dar și împotriva acestuia. Susținătorii lui Traian Băsescu a aprins în fața instituției mai multe candele.

Săptămâna trecută, pe 2 septembrie, Traian Băsescu a fost la Parchetul General, iar la ieșire a declarat că procurorii i-au schimbat încadrarea în dosarul în care este urmărit penal, din infracțiunea de șantaj în cea de amenințare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata