Băsescu: Plata şomajului ar putea fi prelungită cu încă 3 luni

Traian Basescu a declarat duminica (25 octombrie 2009) la Zalau, judetul Salaj, in fata a câteva sute de locuitori ai orasului, ca perioada platii indemnizatiilor de somaj ar putea fi prelungita cu inca 3 luni.

“Nu putem face foarte multe impotriva cresterii ratei somajului. În momentul in care vom avea un Parlament vom propune prelungirea cu alte trei luni a perioadei de somaj”, a spus Traian Basescu.
Întrebat daca este buna o asemenea masura, presedintele Traian Basescu a apreciat ca având perspectiva unei cresteri economice in 2010, prelungirea somajului ar ajuta ca multi oameni sa poata trece de vârful crizei.

Citește și
1 Comentariu
  1. MOLNAR spune

    Din ce bani ce prelungeste plata somajului??????daca visteria e goala, locuri de munca nu sunt, nu se produce, nu se vinde, si pensionari sunt ;eutanasiati; prin crestweri de preturi,asistenta medicala la pamant, ca sunt prea multi dupa gandirea logica a celor care guverneaza.In loc de soluti practice , se incurajeaza nemunca.Cum vor iesi la pensie la 65 ani, cand la 40 ani sunt someri de luni de zile, si le mai prelungeste presedintele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata