BCR ar putea lansa o emisiune inaugurală de obligaţiuni de tip Senior Non Preferred denominată în lei

Banca Comercială Română, în calitate de emitent, având rating BBB+ acordat de Fitch, intenţionează să organizeze întâlniri cu investitorii în următoarea perioadă, cu privire la o potenţială emisiune inaugurală de obligaţiuni de tip Senior Non Preferred denominată în lei, ce ar putea fi lansată în funcţie de condiţiile pieţei.

Potrivit unui comunicat al băncii, valoarea emisiunii va fi stabilită de emitent şi anunţată investitorilor în conformitate cu reglementările aplicabile pieţei de capital.

BCR precizează că emisiunea urmează să aibă un rating acordat de Fitch.

„Se intenţionează ca obligaţiunile: să fie oferite şi vândute investitorilor care sunt ‘investitori calificaţi’ în sensul articolului 2(e) din Regulamentul (UE) 2017/1129 al Parlamentului European şi al Consiliului din 14 iunie 2017 privind prospectul care trebuie publicat în cazul unei oferte publice de valori mobiliare sau al admiterii de valori mobiliare la tranzacţionare pe o piaţă reglementată şi de abrogare a Directivei 2003/71/CE; să fie admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti”, se spune în comunicat.

Banca Comercială Română (BCR) este membră a Erste Group. BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri şi 18 birouri mobile dedicate companiilor şi 514 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. Banca are o reţea naţională de peste 2.000 de bancomate şi 15.200 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi.

Sursa foto: zf.ro

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata