BEM a înregistrat candidatura lui Remus Cernea, ca independent

Remus Cernea şi-a depus candidatura pentru alegerile parţiale pentru Colegiul 19 ce vor avea loc pe 25 aprilie la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti.

Membrii BEM se vor reuni marţi (6 aprilie 2010) începând cu ora 10.00, în şedinţă pentru a decide admiterea sau respingerea acestei candidaturi. Candidaturile la alegerile parţiale din 25 aprilie pentru Colegiul uninominal nr.19 din Sectorul 4 al Capitalei pot fi depuse până pe 5 aprilie, ora 24.00, iar campania electorală va începe pe 10 aprilie şi se va încheia pe 24 aprilie.

Potrivit prevederilor legale, la alegerile parţiale parlamentare din 2010 au dreptul să participe doar partidele politice şi alianţele care au trecut pragul electoral de 5% la parlamentarele din 2008. Până în prezent, BEM nu a înregistrat decât două candidaturii, cea a lui Teo Trandafir – PD-L şi Liliana Mincă-PC, nefiind depusă ncio contestaţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al BEM, Iulian Ivan, la alegerile din 25 aprilie nu pot participa, în baza legii, decât partidele politice parlamentare.

alegeriBEMcandidaturipoliticieniRemus CerneaTeo Trandafir
Comentarii (0)
Adaugă comentariu