Biroul Politic Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea a demisionat

Biroul Politic Municipal al organizaţiei PNL Râmnicu Vâlcea şi-a înaintat vineri seară demisia de onoare, asumându-şi astfel condamnarea fostului primar al municipiului, Emilian Frâncu, cel care a ocupat funcţia de preşedinte a organizaţiei.

„Toţi cei 29 de membri ai Biroului Politic Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea şi-au prezentat în această seară demisia de onoare. Asta însemnând cei nouă vicepreşedinţi, secretar general, membrii. Gestul este unul normal, după condamnarea preşedintelui organizaţiei, primarul Râmnicului. Până vineri, adică peste o săptămână, se va stabili un birou interimar care va pregăti alegerile parţiale care vor avea loc în următoarele trei luni. PNL îşi va înăspri criteriile de selecţie a candidaţilor şi cu riscul de a nu deschide larg porţile pentru toată lumea, măcar vom ştii că cine va intra sau va ocupa vreo funcţie în PNL va fi un om al moralei, al corectitudinii şi un bun profesionist”, a declarat senatorul Adrănel Cotescu, cel care a preluat funcţia de preşedinte interimar al PNL Râmnicu Vâlcea.

Organizaţia PNL Râmnicu Vâlcea a fost condusă din 2011 de Emilian Frâncu, fost senator şi ulterior primar al Râmnicului.

Emilian Frâncu a fost condamnat definitiv prin sentinţa Curţii de Apel Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare, într-un dosar de corupţie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata