Bogdan Trif despre moțiune: Dacă aveau dorința și putința nu ar fi împins-o săptămâna viitoare

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, miercuri, la Sibiu, că dacă Opoziția ar fi vrut să cadă într-adevăr Guvernul nu ar fi tergiversat moțiunea și nu ar fi împins-o până săptămâna viitoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a spus, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, că nu crede că moțiunea împotriva Guvernului va trece.

„Nu. Voiam să facem moțiunea cât mai repede, ei au tergiversat-o și au împins-o pe săptămâna viitoare. Dacă voiau într-adevăr să pice Guvernul și aveau și putința depuneau moțiunea mult mai repede și chiar dacă au depus-o ieri puteau să solicite votul în plen mai repede”, a declarat ministrul.

Întrebat dacă peste două săptămâni crede că va mai fi ministru, Bogdan Trif a spus că acest lucru nu este important. „Nu are nicio importanță, un ministru este vremelnic, important e să lăsam proiecte bune pentru țară”, a mai spus acesta.

Bogdan Trif a participat la Sibiu la deschiderea Forumului Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata