Botoșani: Angajații ISU și voluntarii pentru situații de urgență vor lua parte la o campanie de donare de sânge

Zeci de pompieri militari din Botoşani vor lua parte, începând de luni, la o campanie de donare de sânge, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, campania se derulează timp de cinci zile, în ea urmând a fi implicaţi, alături de ofiţerii şi subofiţerii ISU, pompieri voluntari, dar şi voluntari din cadrul programului naţional „Salvatori din pasiune”.

„Astăzi, în prima zi a campaniei, alături de pompieri militari, au dăruit o şansă la viaţă şi şefii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Mitoc, Vorona, Copălău, Româneşti, Unteni şi Coţuşca. Gestul pompierilor botoşăneni de astăzi nu este singular. Salvatorii răspund constant apelurilor lansate de Centrul de Transfuzii Botoşani, demonstrând că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii”, a afirmat Lupu.

Pompierii din Botoşani intenţionează ca bonurile valorice care le vor fi puse la dispoziţie de Centrul de Transfuzii Sanguine să fie donate familiilor nevoiaşe din judeţ.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata