Botoşani: Deputatul PSD Răzvan Rotaru cere demisia Vioricăi Dăncilă după înfrângerea în alegeri

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a solicitat, luni, demisia Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului, după înfrângerea suferită în cursa prezidenţială în faţa candidatului PNL, preşedintele în funcţie, Klaus Iohannis.

„Cred că trebuie să avem curajul să facem ce trebuie pentru PSD. Rezultatul de la alegerile prezidenţiale e foarte clar. Nu mai e loc de interpretări. Îi cer public doamnei Viorica Dăncilă să se retragă de la conducerea partidului. PSD a susţinut-o, dar a pierdut. Deci, corect este să îşi depună mandatul, pentru a ne permite să începem reconstrucţia partidului. Nu ne permitem să mai pierdem timpul. Alegerile locale bat la uşă”, a declarat Rotaru.

Parlamentarul social-democrat susţine că „Dăncilă a primit toată încrederea partidului, dar după ce a devenit preşedintele PSD a pierdut toate mizele pe care le-a avut, până acum, în faţă”.

„A pierdut alianţele cu partenerii noştri, a pierdut majoritatea, a pierdut guvernarea, a pierdut alegerile. A ajuns la cap de linie. Corect e să facă un pas în spate”, a susţinut Răzvan Rotaru.

Sursa foto: stareapresei.ro

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata