Brăila găzduieşte, în premieră, Cupa României la box pentru seniori

Brăila găzduiește, în premieră, Cupa României la box pentru seniori, competiție organizată, în perioada 18-21 februarie, de Asociația Județeană de Box și Clubul Sportiv Municipal Brăila, în parteneriat cu Federația Română de Box și Consiliul Județean Brăila.

La start se vor alinia cei mai valoroși pugiliști români ai momentului, printre care se numără Mihai Nistor, de la SCM Bacău, pregătit de Relu Auraș, unul dintre cei care vizează aurul la categoria +91 kg, și dinamovistul Andrei Arădoaie, campionul european en titre de tineret, la categoria semigrea.

În competiție sunt înscriși și cinci brăilenii Marian Pița, deținătorul ”Centurii de Aur” la categoria 69 kg, ediția 2014, Alexandru Giurgea, Marian Vișan, Vlad Sava și Dragoș Ghionea, pugiliști medaliați la toate categoriile de vârstă.

Meciurile se vor desfășura miercuri, joi și vineri, de la ora 16,00, în sala Clubului Sportiv Municipal Brăila, iar gala finală este programată sâmbătă, 21 februarie, de la ora 17,00, la Sala Polivalentă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata