Budăi,după moțiune: Țara neguvernată duce la instabilitate economică.Opoziția nu dă 2 bani pe români

Marius Budăi, ministru al Muncii în Guvernul Dăncilă, picat în urma moțiunii de joi, a spus că Opoziția „nu dă doi bani” pe români, subliniind că un stat neguvernat va crea instabilitate în rândul pensionarilor și al salariaților.

„Mă rog lui Dumnezeu să nu ne aducem aminte de această zi ca #joia_neagră a economiei românești și a bunăstării românilor! Liderul PNL anunță că se vrea premier. Cel al USR că vrea alegeri anticipate. Aceștia sunt cei care au aruncat țara în haos. Nu au nicio soluție pentru români și România”, a scris Marius Budăi pe pagina sa de Facebook.

Budăi consideră că Opoziția „nu dă doi bani pe români”.

„O țară neguvernată va duce la explozia cursului de schimb leu-euro, la instabilitate economică, la creșterea prețurilor, va speria investitorii și deopotrivă pensionarii și salariații. Aceasta este Opoziția, nu dă doi bani pe români și România, ci vede doar propriile interese electorale”, se mai arată în postare.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei voturi anulate, a anunțat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaților.

Astfel, Guvernul Dăncilă a picat. Marius Budăi a fost ministru al Muncii în acest guvern.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata