Bugetarii, şi nu numai, pot obţine un job într-o instituţie UE!

– Oficiul European pentru Selectia Personalului lanseaza doua competitii nou-noute pentru cei care viseaza la o slujba, dar mai ales la un salariu din Vest. Data limita pentru inscrierile online este 14 iunie, iar locurile de munca sunt disponibile incepand cu toamna acestui an, informează incont.ro.

.
Comisia Europeana organizeaza un concurs pentru joburile de:

1. Asistent(a) sociala la cresa – 75 de posturi disponibile.
2. Educator (educatoare) pentru centre after-school. De stiut ca pentru Bruxelles si Luxembourg contractele sunt part-time – 65 de locuri de munca. Si un alt concurs pentru pozitiile de:
1. Secretar(a) – aproximativ 500 de posturi disponibile.
2. Asistent(a) financiar(a) – 300 de locuri de munca.
3. Ofiter financiar – 150 de joburi.

Cum aplici. Pasi de urmat

Mai intai trebuie sa te preocupe preselectia, un test desfasurat online, care a intrat in vigoare in 2010. Aceasta prima etapa se sustine pe computer, contra cronometru si in cadrul ei se testeaza abilitatile de rationament verbal, numeric si abstract, precum si capacitatea de gandire situationala.

Urmeaza rezervarea testului. Odata validata inscrierea, vei primi o scrisoare in contul EPSO, valabila timp de 48 de ore. Acolo vei afla date legate de teste si procedura de rezervare a testului intr-unul dintre cele 27 de tari membre UE. Daca nu faci aceasta rezervare in perioada specificata, se va considera ca ti-ai retras aplicatia.

Reprezentanta Euroconcurs considera ca pentru a avea succesul asigurat, candidatii trebuie sa fie, in primul rand, foarte atenti la felul in care completeaza formularele de examen.

Termenul-limita pentru realizarea inscrierii online este 14 iunie 2010, la 12:00, ora Bruxellesului.

Citește și
1 Comentariu
  1. ana spune

    buna ziua, suna interesant acest articol.
    Am si eu o intrebare CUM POTI APLICA PT ACESTE ANGAJARI SI UNDE . VA MULTUMESC FRUMOS

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata