Campbell Soup presimte o creștere a vânzărilor cu până la 7% în urma revenirii pandemiei

Campbell Soup Co (CPB.N) prognozează vânzări în trimestrul curent cu mult peste estimările pieței, după ce a publicat joi rezultate trimestriale mai bune decât se aștepta, stimulate de cererea mai mare pentru sosurile sale de paste Prego și biscuiții Goldfish.

Cererea de alimente ambalate, inclusiv supe și produse tartinabile, a rămas ridicată, deoarece oamenii preferă să mănânce acasă decât să ia masa în oraș, din cauza pandemiei COVID-19.

Compania a prognozat vânzările nete din trimestrul actual să crească între 5% și 7%, iar profitul ajustat să fie între 88 de cenți și 92 de cenți pe acțiune.

Analistii s-au așteptat în medie ca, Campbell să câștige 90 de cenți pe acțiune și vânzările sale nete să crească cu 5,2%, potrivit datelor IBES de la Refinitiv.

Campbell a declarat că vânzările nete au crescut la 2,11 miliarde de dolari în al patrulea trimestru încheiat pe 2 august de la 1,78 miliarde de dolari cu un an mai devreme, depășind așteptările de 2,08 miliarde de dolari.

Cu excepția articolelor unice, Campbell a câștigat 63 cenți pe acțiune, comparativ cu așteptările analiștilor de 60 de cenți pe acțiune.

Sursa: reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata