Cano Health va fi listat prin fuziunea de 4,4 miliarde de dolari cu SPAC susținut de Barry Sternlicht

Furnizorul de asistență medicală Cano Health LLC va fi făcut public printr-o fuziune cu o companie cu verificare în gol, susținută de investitorul imobiliar Barry Sternlicht, într-un acord în valoare de 4,4 miliarde de dolari, inclusiv datorii, au declarat companiile joi.

Compania de achiziții cu scop special (SPAC) Sternlicht Jaws Acquisition Corp JWS.N a fost listată la bursa din New York în luna mai.

Un SPAC este o companie de tip shell care folosește veniturile IPO pentru a cumpăra o altă companie, de obicei în termen de doi ani, într-o fuziune care va face publică compania achiziționată.

Investitorii nu sunt anunțați în prealabil cu privire la ce companie va cumpăra SPAC.

SPAC-urile au apărut ca o alternativă populară de IPO pentru companii în acest an, oferind o cale spre publicitate cu un control mai puțin reglementar.

Firma de pariuri online DraftKings DKNG.O și firma de turism spațial a investitorului miliardar Richard Branson Virgin Galactic Holdings Inc SPCE.N au ales ruta SPAC în acest an.

Fondată în 2009, Cano Health gestionează o platformă de asistență medicală pentru 103.000 de seniori, cu peste 500 de medici de asistență primară în 14 piețe din Florida, Texas, Nevada și Puerto Rico.

Ca parte a tranzacției, Cano Health va primi o investiție de 800 de milioane de dolari de la investitori, inclusiv Sternlicht, precum și fonduri legate și administrate de Fidelity Management, BlackRock, Third Point și Maverick Capital.

Sursa: reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata