Casa de Comerț Unirea a deschis luni primul magazin alimentar din București.

Casa de Comerț Unirea a deschis luni primul magazin alimentar cu produse românești, din București, și al doilea din lanțul de unități programate a fi deschise.

La deschidere a participat ministrul demis al Agriculturii Petre Daea, care a cumpărat mai multe produse dar a constat o serie de probleme: unele alimente nu erau introduse în sistem iar plata cu cardul nu funcționa.

Primul magazin al Casei de Comerț Unirea a fost deschis pe 7 octombrie la Sibiu

Casa de Comerț Unirea a fost înființată în noiembrie anul trecut, cu scopul de a procesa şi furniza produse agricole locale. Casa de Comerţ își propune să deschidă un lanț de magazine cu produse alimentare locale, care să preia produsele de la fermieri și să le vândă. În plus, entitatea mai vrea să creeze o rețea de centre de însilozare, depozitare şi procesare industrială.

„Până la sfârşitului anului, aşa cum ne-am făcut planul şi sper că acest plan va fi pus în aplicare, vom avea în fiecare capitală de judeţ un magazin. Produsele româneşti sunt realizate cu mult suflet. Continuăm cu magazine la Craiova, la Slatina, la Piteşti, în Timiş şi în Teleorman”, a spus Petre Daea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata