Câştigătorii locuinţelor de la OTV vor fi daţi afară pentru că acestea nu au fost achitate

19

Fraţii Negoiţă au de recuperat aproape 2 milioane de euro pentru cele 39 de apartamente acordate prin tragere la sorţi, în cadrul emisiunii „100% ADEVĂRAT” difuzată la OTV, informează  Gândul

.
Persoanele care au câştigat apartamente în cadrul emisiunii 100% Adevărat de la OTV vor fi daţi afară din locuinţe, şi asta pentru că firma care se ocupă de producţia emisiunii nu a plătit fraţilor Negoiţă valoarea acestora.

„E o minciună! Noi nu avem nici o legătură, ci o firmă, dar ei au spus că le-au plătit. Face el tot felul de şantaje că e om politic (nr. referindu-se la Robert Negoiţă), probabil e o replică a lui”, a declarat pentru Gândul, Dan Diaconescu.

Campania de la OTV a început în luna iulie a acestui an şi se va încheia în 11 iulie 2010. Contactat de Gândul, Ionuţ Negoiţă nu a dorit să precizeze detalii cu privire la măsurile care vor fi luate pentru evacuarea locatarilor câştigători sau care este valoarea totală a datoriei, spunând că va face în cursul zilei de joi toate precizările.

Potrivit regulamentului concursului, valoarea unui apartament este de 48.516 euro/apartament cu TVA, iar până acum au fost acordate, conform datelor disponibile pe site-ul campaniei, 39 de locuinţe.

Asta înseamnă că S.C Videoprod Industries S.R.L, firma organizatoare, are de plătit fraţilor Negoiţă 1,89 milioane de euro.

CITITI SI

» Cine sunt adevăraţii câştigători din spatele tombolei “100% Adevărat”, de la OTV?

» Apartamentele OTV put de nu-i adevărat!

.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata