Ce mai cumpără statul: Pian performant de 100.000 de euro

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) vrea să cumpere, prin licitaţie deschisă, un pian de concert performant în valoare totală de 423.780 de lei fără TVA, potrivit unui anunţ publicat recent de Radioul Public.

În mod concret, Radioul Public intenţionează să cumpere un pian de concert performant pentru Studioul de concerte „Mihail Jora”, informează Ziare.ro.

„De mai mulţi ani, SRR încearcă să identifice soluţia pentru a achiziţiona un pian de concert performant pentru Sala Radio, deoarece pianele care deservesc la ora actuală Studioul «Mihail Jora», elemente esenţiale atât pentru concerte, cât şi pentru înregistrări, sunt într-o stare avansată de uzură.

Aprobări de principiu în acest sens au existat în fiecare an, dar acum este prima dată când reuşim să ajungem în faza finală”, a declarat Oltea Şerban-Pârâu, director artistic Orchestrele şi Corurile Radio.

Potrivit acesteia, în jurul noului pian de concert se va construi viitoarea stagiune, care va fi dedicată în special pianiştilor români care şi-au construit cariere în străinătate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata