Ce pierdeți din cauza lui Iohannis și Orban, doi aventurieri politici

 Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că, din cauza preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului desemnat Ludovic Orban, „incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcţional”, România pierde.

”Să vă spun ce pierdeți din cauza lui Iohannis și Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcțional. Cel mai grav e că nu se mai pot finanța corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

Liderul PSD mai susține că nu se pot recalcula pensiile pentru anumiți pensionari și nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament, că nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiții în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidențiat.

”Reforma sistemului pentru siguranța cetățeanului a fost oprită. România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roșia Montană Gold Corporation. În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet „înghețată” înainte de venirea iernii. Cam așa arată „România normală” în viziunea lui Iohannis! Asta e țara în care vreți să trăiți?! Puteți opri toată aceasta spirală a căderii cu votul vostru din noiembrie”, a adăugat social-democratul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata