Cea mai mare fabrică de pâine, în faliment

De acum este oficial! Fabrica cea mai mare de pâine din întreg județul va intra în mod cert în faliment, conform unui anunț ce a fost postat pe portalul Tribunalului București.

De asemenea, mai este în lucru un dosar pe portalul Tribunalului București care are în vizor falimentul societății Iris Company SA, adică societatea care posedă cea mai mare fabrică de pâine din județ, cu sediul la Bârlad.

Pe scurt, este vorba despre firma controlată de Maricica Ioviță, a cărei administrator este Ana Bujor, iar ca acționari se numără Royal Trade Hoyse LLC și Broadhurst Investments LTD. Există în cadrul internetului o diversitate de date din dosarul de faliment al IRIS Company SA, chiar și o “Notificare privind deschiderea procedurii de faliment prin procedura generalã”, din 23 aprilie 2019, la Tribunalul Bucuresti, tipul procedurii “deschiderea procedurii generale de faliment”, cât si “Sentinta de deschidere a procedurii falimentului în forma generalã”, notificare ce se regăsește tot la Tribunalul București, din data de 17 aprilie 2019.

În anul 2017, Firma IRIS Company a înscris o cifră de afaceri de 8.513.812 lei, iar numărul de angajați este unul mediu, de 122 de persoane. În schimb, toate datoriile pe care le aveau pe întreg anul 2017 se pare că ajungeau peste suma de 27 de milioane de lei. În urmă cu un an, în 2016, cifra de afaceri a IRIS Company era ușor mai ridicată, înregistrând 8.865.578 de lei, iar profitul net era la acea vreme 11.135.264 de lei. Sediul oficial al firmei cunoscute de pâine avea se afla în București, în sectorul 1, după cum înștiințează vremeanouă.ro

Sursa: capital.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata