Cel mai mare spital privat din România se deschide la Iaşi, în luna iunie

În luna iunie, la Iaşi se va deschide cel mai mare spital privat din România. Rezultat al unei investiţii de peste 20 de milioane de euro, Arcadia Hospital este un centru medical complex, ce oferă servicii de sănătate integrate – consultaţii, investigaţii, diagnostic, tratament – în peste 35 de specialităţi medicale şi chirurgicale.

În doar câteva cifre, Arcadia Hospital înseamnă o capacitate totală de 220 de paturi, patru săli de operaţie, patru unităţi de terapie intensivă, un laborator de cardiologie intervenţională şi două săli de naştere naturală. Ca structură, Arcadia Hospital înglobează o policlinică, o unitate spitalicească multidisciplinară, un centru de cardiologie intervenţională, un centru de investigaţii şi o divizie de servicii medicale mobile.

Respectând cele mai înalte standarde internaţionale valabile astăzi în domeniul medical, Arcadia Hospital a fost gândit astfel încât să răspundă principalelor direcţii spre care se îndreaptă nevoile de sănătate şi punctele de interes ale pacienţilor.

Astfel, policlinica, Maternitatea Arcadia şi Centrul de Pediatrie sunt trei componente cărora li s-a acordat o atenţie specială.

Pe lângă ele, chirurgia, recuperarea medicală, dermato-cosmetica sunt alte specialităţi prioritare şi de maximă atractivitate. În plus, centrul include Arcadia Cardiovascular – cea mai mare clinică privată din România specializată în prevenţia, diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiovasculare.

„La data lansării sale, Arcadia Hospital va fi cel mai mare spital privat multidisciplinar din România. Dar dincolo de acest aspect, care se referă strict la anvergura proiectului, suntem convinşi că pacienţii noştri vor fi bucuroşi să descopere o instituţie medicală de elită, în care am mizat pe valoarea incontestabilă a echipei, pe deosebita performanţă a aparatelor şi pe realizarea unui ambient elegant şi primitor, pentru a garanta servicii pentru sănătate de nivel excepţional”, a declarat Dan Fiterman, fondator şi director general al Arcadia Hospital.

Oferta Arcadia Hospital este completată de o sumă de facilităţi şi de servicii conexe, adăugând beneficii importante pentru pacienţi: platforme de comunicare eficiente de tip call center şi Infoline Medical, abonamente şi pachete de sănătate, programe de fidelitate, servicii de consultanţă, unitate de servicii medicale mobile.

„Arcadia Hospital este o investiţie făcută cu suflet. Crezul nostru este că fiecare pacient contează, iar dorinţa noastră este să oferim cea mai bună îngrijire medicală într-un mediu care să ofere pacienţilor confortul şi liniştea necesare. Profesionalismul, amabilitatea, deplina disponibilitate sunt alte valori pe care le împărtăşim şi care definesc felul în care înţelegem să răspundem încrederii pe care ne-o acordă clienţii noştri”, a menţionat Raluca Fiterman, director executiv Arcadia Hospital.

Iaşimaternitatepediatriespital
Comentarii (2)
Adaugă comentariu
  • Sanda

    Macar aici sa speri ca vei iesi sanatos..ma bucur ca e la Iasi:)

  • CRINA

    sa speram ca aici actualul minister al sanatatii nu-si va spune cuvintul la modul hotarator asa cum se procedeaza in spitalele de stat.ma bucur ca este la iasi.felicit pe cei cu initiativa si aper sa ne bucuram de tot ce ne trebuie