Cetăţeanul Isărescu, deghizat în Cuza, umilit de funcţionara de la ghişeu

Cetateanul Isarescu este un mic om de afaceri, are probleme cand merge sa-si plateasca taxele si isi face griji in privinta pensiei. In rolul de „simplu cetatean”, guvernatorul BNR are experiente traumatizante.

.

Acum o saptamana, aflat intr-o vizita la Craiova, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit cu oamenii de afaceri locali, carora le-a povestit cum s-a deghizat „precum Cuza” si a fost umilit la ghisee de functionare.

„Le-am intrebat: ce faceti acolo? Si mi-au raspuns: Da’ ce te intereseaza pe dumneata? Uite ca ma intereseaza!” a povestit guvernatorul.

Isarescu s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca un producator de vin trebuie sa declare cantitatea de vin produsa pe soiuri. „La ce le-o trebui nu stiu. Ca si cum, daca se introduce acciza, va fi una diferita pe soiuri de vin. Daca asta nu e birocratie, nu stiu cum sa o numesc”. Isarescu este un producator de vinuri recunoscut in bransa, iar vinurile sale produse la Dragasani, din soiul Cramposie, sunt cerute de restaurantele scumpe.

Integral in Gandul

Citește și
2 Comentarii
  1. pensionar spune

    DE CE NU SE DUC DEGHIZAT,la spital, policlinica, magazine, oriunde omul sinplu este umilit, marginalizat, far pic de respect.Arata televiziunile pe larg cunparaturile presedintelui la magazin,parca o crede cineva ca e nevoit sa unble la piata.De ce nu se duce sa vada starea natiuni la spital, camin de batrani, etc ca de 5 ani nu a facut.S-au nu o intereseaza soarta natiuni, a carui vot o cersea acum 4 luni?????

  2. dan spune

    sa se duca deghizat la guvern
    cand au cazut atatea bancii (bancorex , turco romana etc)in romania unde era inspectia de la bnr
    sau isarescu era deghizat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata