CFR Călători reintroduce trenurile pe ruta Sighişoara – Odorhei

CFR Călători reintroduce trenurile pe ruta Sighișoara – Odorhei și retur, începând de vineri, 11 septembrie, distanța fiind parcursă în aproximativ două ore pe sens, a anunțat, joi, într-un comunicat, CFR Călători.

Trenurile vor circula în regim Regio. Un bilet clasa a 2-a costă 7 lei, un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii 147 lei iar elevii și studenții beneficiază de reducere 50%, respectiv 73,5 lei pentru un abonament lunar.

CFR precizează că astfel se va realiza ‘conectarea locuitorilor din zona cu orașe importante din țară precum Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Târgu Mureș.

‘Această decizie răspunde numeroaselor solicitări și demersuri din partea cetățenilor și a autorităților locale, beneficiarii direcți fiind elevii, studenții și persoanele al căror loc de muncă depinde de legătura cu localitățile limitrofe’, se mai spune în comunicat.

De asemenea, din data de 10 septembrie va intra în circulație un nou tren de legătură pe ruta Sibiu — Sighișoara și retur. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata