CGMB a aprobat exproprieri pentru ansamblul „Henri Coandă”; despăgubirile depăşesc 14,6 milioane de lei

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, în şedinţa de luni, 29 februarie, un proiect de hotărâre care prevede exproprieri pentru ansamblul „Henri Coandă”, valoarea estimată a despăgubirilor depăşind 14,6 milioane de lei.

„Se aprobă declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul unor lucrări de utilitate publică aferente obiectivului ‘Realizarea reţelelor publice de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, precum şi a drumurilor aferente ansamblului Henri Coandă — etapa I’. (…) Se aprobă ca justă despăgubire pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică ‘Realizarea reţelelor publice de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, precum şi a drumurilor aferente ansamblului Henri Coandă — etapa I’, suma globală estimată a despăgubirilor ce va fi alocată din bugetul propriu al Municipiului Bucureşti, compusă din valorile individuale aferente despăgubirilor estimate, în valoare de 14.633.261 de lei”, se arată în proiectul de hotărâre.

Potrivit sursei citate, suprafaţa de teren expropriată este de 6.637 mp. Totodată, se vor expropria 166 de mp de construcţii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata