Chiţoiu: Mă retrag din Guvern, fiind an electoral, activitatea la PNL implică mai mult timp

Liberalul Daniel Chiţoiu a anunţat joi că renunţă la funcţiile pe care le deţine în Guvern – ministru de Finanţe şi vicepremier – pentru a se dedica activităţii în Partidul Naţional Liberal care, fiind vorba de un an electoral, îi va ocupa o perioadă mai mare de timp.

„Am decis să mă implic mai activ în activitatea PNL preluând interimar Secretariatul General al partidului, ţinând cont de faptul că avem două momente electorale foarte importante în acest an: alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale. Eu sunt un om de partid, sunt un om vechi în partid, am o colaborare foarte bună cu toţi colegii mei din conducerea partidului şi cu toate organizaţiile din Partidul Naţional Liberal şi de aceea am hotărât să preiau această funcţie având în vedere momentele electorale foarte importante”, a spus Chiţoiu într-o conferinţă de presă.

El a precizat că nu sunt alte motive pentru care se retrage din Guvern şi a mulţumit pentru încredere preşedintelui PNL, Crin Antonescu, colegilor din partid şi din Guvern.

„Sunt o persoană care munceşte 18 ore pe zi atât la minister, cât şi la partid iar acest an, fiind an electoral, activitatea de la Partidul Naţional Liberal implică o perioadă mai mare de timp”, a mai spus Chiţoiu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata