Cine dă 45 euro/lună pe o boxă de 2 mp în care să-şi ţină schiurile?

Compania EuroMiniStorage România cu acţionariat canadian, care a investit la sfârşitul anului trecut 8 mil. euro într-un depozit de circa 5.600 mp în care clienţii pot stoca schiurile, cauciucurile de iarnă sau mobila, spune că a atras în primul semestru 150 de clienţi, dar nu doreşte să comunice cine sunt aceştia sau ce business au generat cele 150 de contracte de închiriere.

Cea mai mare suprafaţă închiriată de un client în depozitul cu autoservire este de 80 de metri pătraţi, împărţiţi în patru boxe, suprafaţă contractată de o firmă care organizează evenimente, informează Ziarul Financiar.

„Contractul este încheiat pe un an de zile, iar preţul de închiriere al spaţiului este mai redus, având în vedere că vorbim de un contract de dimensiuni mai mari”, spune Danu Temelie.

Boxele care pot fi închiriate au o suprafaţă cuprinsă între 1 şi 27 mp, iar cele mai solicitate sunt cele de 2-3 mp.

De exemplu, o boxă de doi metri pătraţi poate fi închiriată cu 45 de euro pe lună, iar preţurile scad pe măsură ce suprafaţa închiriată este mai mare.

Spre comparaţie, spaţiile din parcurile logistice de clasa A de pe autostrada Bucureşti-Piteşti au chirii medii de 4-4,5 euro/mp lunar, însă în astfel de centre clienţii nu pot închiria spaţii de dimensiuni foarte mici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata