Cine este Doru Pârv, omul care l-a adus la DNA pe Dan Diaconescu

– Doru Parv se declară clarvăzător. Are 34 de ani, nu pozează în mistic şi nu foloseşte o sferă de cristal. Îi plac maşinile scumpe, vilele în zone rezidenţiale şi haidele bine croite. De câte ori i s-a oferit ocazia a explicat că încă din adolescenta vedea lucruri care îl depăşeau, dar pe parcurs a învăţat să accepte aceste „puteri” ca pe un dat.

El este „de-al casei” la OTV şi pretinde că l-a avertizat din start pe Dan Diaconescu că nu o va găsi niciodată pe Elodia, scrie Adevărul.

Doru Pârv  a explicat în mod repetat că plăteşte taxe, impozite şi TVA pentru veniturile pe care le obţine „legal” din meseria pe care o practică, deoarece este „singurul clarvăzător din România autorizat să facă această meserie”.

S-a născut la Arad, într-o familie cu patru copii. Capacităţile paranormale şi le-a descoperit la vârsta de 13 ani şi nu poate să explice care este mecanimul prin care poate prezice viitorul celui care apelează la serviciile sale.

Unii îl numesc escroc, alţii „binecuvântare”, aşa că afacere merge înainte. Un lucru este cert, indiferent dacă găseşte sau nu răspunsul pe care îl aşteaptă, cei care îl caută primesc în schimbul banilor o chitanţă.

Potrivit acuzaţiilor DNA, clarvăzătorul i-ar fi cerut primarului comune arădene Zărand,Ion Moţ, peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini şi informaţii compromiţătoare la adresa afacerilor derulate de primar.

O echipă OTV a filmat în comuna primarului un material, însă Doru Pârv i-a promis că, în schimbul unei sume, poate să intervină pe lângă Dan Diaconescu pentru ca reportajul să nu mai fie difuzat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata