Cine este noul şef al masoneriei româneşti?

– Noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale a României (MLNR), Tudorel Niţulescu, a explicat, într-un interviu acordat României Libere, ce este masonul şi de ce suntem, de fapt, în anul 6010.  Tudorel Niţulescu este inginer electronist, prim-vicepreşedinte şi om de afaceri în domeniul tehnicii măsurării sunetelor şi vibraţiilor.

.

Tudorel Niţulescu a povestit că este mason de peste 10 ani. „Sunt membru fondator al Marii Loji Naţionale a României. Sunt două mari loji masonice importante: a noastră şi Marea Lojă Naţională din România,  unde am fost şi eu iniţiat. Mai este şi Marea Lojă Mixtă a României, care vrea să combine forţa bărbaţilor cu înţelepciunea femeilor. La noi nu există femei”.

Niţulescu a explicat că, potrivit masoneriei, ne aflăm în anul 6010, „pentru că acum 6010 de ani Solomon a hotărât să facă templul masonic. Luaţi răspunsul meu ca pe unul simbolic. Masoneria este ezoterism prezentat social  prin simboluri”.  Întrebat despre cum devine cineva mason, Niţulescu a arătat că „prin cutumele noastre, nu ai voie să vorbeşti despre iniţiere”.

Citește și
1 Comentariu
  1. NoReply spune

    Domnul Nitulescu se pare ca nu are habar de perioada in care a trait Regele Solomon. Pentru „cultura” domniei sale, Solomon a domnit in ~800 i.e.n., adica acum 2800 ani, iar semnificatia sau simbolul celor 4000 de ani adaugati calendarului Gregorian este „Anno Lucis”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata