Cioloş: Am un mandat până la sfârşitul anului; după – o să îmi găsesc eu ce să fac

28

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, în cursul vizitei la Ottawa, că are un mandat de premier până la finalul acestui an, după care îşi va găsi ce să facă.

Acesta a susţinut miercuri, 15 iunie,  o conferinţă de presă la Ambasada României de la Ottawa, imaginile din cadrul acesteia fiind postate pe site-ul oficial al Guvernului.

Întrebat de un jurnalist care este viitorul pe care şi-l vede în următorii ani şi dacă va rămâne premier tehnocrat şi după alegeri, Cioloş a replicat: „Nu discut acest lucru. Am mai spus-o şi acasă: am un mandat pe care mi l-am asumat până la sfârşitul anului şi doar despre acest lucru discut. Asta e important acum — România să fie guvernată în aşa fel încât să menţinem stabilitatea economică, socială în România şi restul — chestiuni privind viitorul personal — nu vă faceţi nicio grijă, o să-mi găsesc eu ce să fac”.

Premierul Dacian Cioloş a efectuat miercuri o vizită oficială în Canada, unde a avut întrevederi cu şefii Parlamentului, cu premierul canadian, Justin Trudeau, şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Canada. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News