Circulaţie întreruptă pe anumite porţiuni, în judeţele Timiş şi Suceava

Circulaţia a fost întreruptă marţi la prânz în judeţul Timiş, pe DN 6 – Centura municipiului Timişoara, din cauza unor lucrări de asfaltare şi de aplicare a marcajelor rutiere, fapt pentru care traficul rutier a fost dirijat prin municipiu, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Şi în judeţul Suceava circulaţia a fost din nou întreruptă pe DN17A, pe podul din pontoane de peste râul Suceava, din localitatea Dorneşti. Ca urmare a scăderii nivelului apei, militarii sunt nevoiţi să scoată încă unul dintre pontoane. Traficul este deviat prin localităţile Grăniceşti şi Satu Mare.

Potrivit sursei citate, pe Autostrada Soarelui se execută lucrări de reparaţii pe sensul Bucureşti – Constanţa, pe podul de la kilometrul 101, pe banda 1 şi pe cea de urgenţă.

În judeţul Bacău, pe DN 12B Târgu Ocna – Slănic-Moldova au ajuns aluviuni pe partea carosabilă, în urma unei ploi torenţiale. Se circulă îngreunat.

În judeţul Vaslui, apele râului Prut încă acoperă o mică porţiune a DN24A, pe sectorul Rânzeşti – Fălciu. Se circulă în ambele sensuri, cu restricţie de viteză.

În judeţul Tulcea, la sfârşitul săptămânii trecute s-a ridicat restricţia de tonaj de pe DN22 (E87) între Măcin şi Smârdan. Rămâne valabilă restricţia de viteză de 40 km/h.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata