Clotilde Armand va fi consilier la Primăria sectorului 1

Clotilde Armand, care a candidat din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria sectorului 1, a anunţat că va fi consilier local în acest sector şi va renunţa la mandatul de consilier general.

Ea a precizat, de asemenea, că USB va comunica foarte mult cu cetăţenii, inclusiv prin intermediul unui canal tv transmis pe internet. Reprezentanta USB i-a îndemnat pe cetăţeni să formeze asociaţii de cartier, cu ajutorul cărora vor fi identificate şi dezbătute problemele care afectează comunitatea.

„Am semnat declaraţia conform căreia am ales mandatul de consilier local al sectorului 1 şi nu mă voi duce la Consiliul General al Primăriei. O să facem tot ce am promis. Transparenţa, primul lucru. O să publicăm absolut tot ce vom găsi. (…) O să facem un apel la toţi cetăţenii sectorului 1 să se alăture nouă, echipei de consilieri. Platforma este în pregătire, va fi gata în aproximativ o săptămână şi va trebui să lucrăm cu aceste asociaţii, aceste grupuri de oameni care se vor constitui. Evident, nu o să refuzăm să primim cetăţenii. Dar va fi foarte important fiecare cartier să se organizeze, nu vom putea să tratăm fiecare cerere. Încă o dată: comunitatea va trebui să se organizeze. (…) O să avem un canal de televiziune pe internet, pe care în mod regulat o să ne întâlnim, o să invităm asociaţiile de cartier şi o să dezbatem problemele, pentru ca apoi să putem să le rezolvăm”, a spus Clotilde Armand, într-un mesaj video postat pe Facebook.

Ea a menţionat că va depune jurământul de consilier, probabil, săptămâna viitoare. Aceasta a adăugat că ar fi fericită dacă ideile Uniunii Salvaţi Bucureştiul ar fi preluate şi de alte partide.

„Noi vrem să schimbăm modul în care se face politică şi administraţie locală. Dacă PSD vrea să facă la fel, e foarte bine şi îl invit să facă exact asta„, a mai precizat Armand.

Clotilde Armand a ocupat poziţia a doua pe lista USB pentru CGMB, primul loc revenindu-i preşedintelui Uniunii, Nicuşor Dan. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/ Clotilde Armand 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata