Cluj: Emil Boc spune că o va susţine pe Elena Udrea în alegerile prezidenţiale

Fostul premier și președinte al PDL, Emil Boc, a declarat, marți, că o va susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale, deoarece este un om de caracter, care face ceea ce spune, și este un adversar incomod pentru Victor Ponta.

„Acesta a fost unul dintre argumentele pentru care o susțin — este de departe cel mai tăios contracandidat al lui Victor Ponta, mai bine pregătit, mai documentat, foarte bun în competiția direct cu Victor Ponta. Cred că ea este un adversar incomod pentru Victor Ponta în orice competiție”, a declarat primarul clujean.

El a adăugat că România ar fi pregătită să aibă o femeie ca președinte și că țara noastră a făcut pași importanți pe drumul desprinderii de anumite mentalități care erau dominante până nu demult.

„Până la urmă contează ceea ce faci, contează ce proiecte ai, contează ce ai în proiectul politic pe care îl propui. Eu am observat un lucru, cu cât reușeșți să o cunoști mai bine sau să discuți cu ea, îți dai seama că acele clișee negative pe care au încercat unii să i le pună în cârcă nu există în realitate. Că de fapt e un om normal, plăcut, un om care are caracter, un om care ce spune face”, a spus Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca este de părere că acei oameni care o vor cunoaște personal pe Elena Udrea își vor da seama că nu seamănă cu ceea ce au auzit din diverse surse și se vor convinge de calitățile sale, ceea ce o va ajuta pe președinta PMP să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale.

În ceea ce privește o eventuală propunere de excludere a lui din PDL pentru faptul că o susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale, Boc a spus că „viața merge înainte”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata