Cluj: Fost preot, tată a cinci copii, găsit spânzurat în locuința lui din Huedin

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, fost preot, tată a cinci copii, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Huedin. Polițiștii clujeni fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că trupul bărbatului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

„Polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, a fost găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani decedat prin spânzurare în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză continuă cercetarile pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, au spus reprezentanții IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul este fost preot și că era tatăl a cinci copii. „Ar fi avut probleme personale, avea și probleme cu alcoolul”, au mai spus sursele citate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata