Cluj: Hoții care furat peste 90.000 de lei din casieria Universității Agricole au fost prinși

Cei doi hoți care au dat o spargere la casieria USAMV Cluj-Napoca și au fugit cu peste 90.000 de lei, în bani și bonuri valorice, au fost prinși, unul dintre aceștia fiind depistat pe raza județului Iași, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Două persoane, care au spart în luna octombrie casieria USAMV Cluj-Napoca de unde au sustras 90.000 de lei în bani și bunuri valorice, au fost prinse. Una se afla pe raza județului Iași, cealaltă în alt județ. Anchetatorii au desfășurat o amplă acțiune pentru depistarea hoților”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Două persoane au pătruns, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, în clădirea rectoratului Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca și au furat banii din casierie.

Furtul a fost depistat dimineața de angajații universității. Potrivit polițiștilor clujeni, inițial a fost reclamată sustragerea sumei de 30.000 de lei, dar ulterior s-a revenit asupra prejudiciului și s-a stabilit că acesta ajunge la peste 90.000 de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata