CNADNR alocă până la 5 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de supraveghere a lucrărilor variantei de ocolire Satu Mare

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) organizează licitație deschisă pentru atribuirea unui contract cu o valoare estimată între 4,36 și 5,15 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de supraveghere a lucrărilor variantei de ocolire Satu Mare, potrivit unui anunț de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Potrivit anunțului, contractul va fi încheiat pentru o perioadă de 51 de luni de la data atribuirii. Termenul limită de depunere a ofertelor este 14 ianuarie 2016, ora 9,50. Finanțarea se face de la bugetul de stat.

Compania care va câștiga licitația trebuie să supervizeze construcția variantei de ocolire a Municipiului Satu Mare.

‘Valoarea estimată a contractului este de 4,36 milioane lei, fără TVA și include suma de 394.120 lei, fără TVA, reprezentând cheltuieli diverse și neprevăzute în valoare de 10%. Valoarea estimată totală include și achiziționarea ulterioară de noi servicii similare, aceasta fiind de 5,15 milioane lei, fără TVA’, potrivit anunțului.

Ofertantul trebuie să demonstreze că a înregistrat o cifră de afaceri medie globală pe ultimii trei ani egală sau mai mare de 3,9 milioane lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata