CNAS vrea să achiziţioneze cu aproximativ 18,8 milioane de lei servicii de mentenanţă pentru cardul de sănătate

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat o licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de Help-desk, mentenanţă şi suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate, valoarea maximă estimată a contractului fiind de aproximativ 18,8 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă, 26 martie, pe SEAP.

În vederea acestei achiziţii va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, a cărui durată va fi de 36 de luni de la data atribuirii contractului. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Valoarea maximă estimată a acordului-cadru este de 18.817.791,78 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 6.272.597,26 de lei, fără TVA.

Ofertele pot fi depuse până pe 9 mai, ora 10,00, la CNAS, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, de la ora 11,00.

Pe de altă parte, CNAS a demarat o licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru Platforma Informatică din Asigurările de Sănătate (PIAS), conform unui anunţ publicat tot sâmbătă pe SEAP.

În acest sens va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durată de 36 de luni. Este luat în calcul tot preţul cel mai scăzut.

Valoarea maximă estimată a acestui acord este de 8.386.506 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 2.795.502 lei, fără TVA.

În cadrul acestei licitaţii, termenul limită pentru primirea ofertelor la CNAS este 6 mai, ora 10,00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, de la ora 11,00. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
2 Comentarii
  1. Alice spune

    prin cardul de sanatate care este cheia dosarului electronic, ni se serveste sclavia frumos ambalata. aceste instrumente costisitoare nu au nici o legatura cu actul medical, platim cu japca asigurari ca aceste fonduri sa fie deturnate. odata cu introducerea acestui element de urmarire si control total al populatiei nu mai sunt bani pentru a beneficia de ingrijire medicala. acest dosar foloseste baietilor destepti pentru a avea acces la viata si intimitatea oricui. orice se inscribe in dosar va fi folosit pentru santaj asupra persoanei cat si a copiilor acesteia.

  2. un cercetator spune

    O data cu realizarea acestui card de sanatate s-a platit in prima faza un serviciu de functionare, acum se plateste din nou pentru altul. De fapt, sunt bani cheltuiti aiurea. Pe acest card ar trebui sa am trecuta toata suma pe care am cotizat-o din anul de cand se aplica acest sistem pana acum minus 25% cat ar trebui sa suport eu pentru cei mai saraci cetateni pentru a beneficia de un minimum de servicii medicale ca gest de solidaritate. Asa cum este acum este un fel de frectie la picior de lemn care nu va functiona cum trebuie nici cand si multe tari au si renuntat la acest sistem.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata