Codrin Ștefănescu: Vor regreta cei care au trădat, cei cărora li s-a promis marea cu sarea

Codrin Ștefănescu a declarat că cei care au trădat partidul, prin susținerea Guvernului Orban, vor regreta. Fostul secretar general al PSD a precizat că social-democrații vor regreta, la rândul lor, faptul că au permis prezența în formațiune a unor oameni „lipsiți de curaj și de caracter”.

„Vor regreta cei care au trădat. Vor regreta cei care i-au susținut. Vor regreta cei care au conspirat. Vor regreta cei care s-au lăsat ademeniți. Și cărora li s-a promis marea cu sarea. Pentru că tuturor li s-a promis câte ceva important! Vor regreta în final până și cei care i-au votat cândva. Cu toții!”, a scris Codrin Ștefănescu, luni seara, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că cei din PSD vor regreta faptul că au permis să existe în partid astfel de persoane lipsite de caracter.

„Iar noi, cei din PSD, vom regreta că am permis printre noi prezența unor oameni lipsiți de curaj și lipsiți de caracter”, a conchis Ștefănescu.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat luni, după învestirea noului Guvern cu 240 de voturi „pentru”, inclusiv suportul unor parlamentari PSD, că cei care i-au arătat susținere lui Ludovic Orban vor fi excluși din partid.

Parlamentarii social-democrați care au fost prezenți și au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban sunt: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu și deputatul de Bacău Elena Hărătău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata