Codul Muncii va fi modificat în această toamnă

Codul Muncii va fi modificat în toamna anului 2010, pentru flexibilizarea relaţiei dintre angajator şi angajat, a declarat joi (19 august 2010) ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, la conferinţa Focus Energetic.

‘Codul Muncii va fi modificat în toamna acestui an. Veţi avea o surpriză în acest sens. Acesta va fi modificat deoarece este necesară flexibilizarea relaţiei dintre angajator şi angajat şi crearea unui parteneriat mai simplu între muncitor şi angajat’, a afirmat Adriean Videanu.
Prim-ministrul Emil Boc a declarat, săptămâna trecută, că nu va ezita să-şi asume răspunderea în faţa Parlamentului, în toamnă, pentru adoptarea unor proiecte ca modificarea Codului muncii sau legea unitară de salarizare, dacă va fi nevoie.

„Nu voi ezita, în septembrie, în octombrie, să mă duc din nou în faţa Parlamentului să-mi angajez răspunderea pe proiecte de lege importante care vizează reforma statului, cu riscul de a cădea Guvernul.
Că e vorba de modificarea Codului muncii sau de legea salarizării unitare sau de Codul asistenţei sociale sau de alte legi importante, nu voi avea nicio ezitare. După cum sunt direct interesat de lucruri precum Agenţia Naţională de Integritate aflată în Parlament, legea care scurtează procedurile judiciare. (…) Voi accelera orice procedură ca ele să fie adoptate cât mai repede”, a spus Boc, la TVR1.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata