Comisar şef de la Secţia 11 Poliţie din Bucureşti, trimis în judecată pentru luare de mită

Mirel Mindinică, comisar șef în cadrul Secției 11 Poliție din București, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în stare de arest preventiv, fiind acuzat că a cerut bani de la o persoană, cercetată pentru furt calificat.

Potrivit DNA, Mirel Mindinică, comisar șef de poliție desemnat să efectueze acte de urmărire penală într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, a pretins de la doi denunțători, cercetați în dosarul menționat pentru furt calificat, suma de 500 lei, pentru a-i ajuta pe aceștia să nu fie trași la răspundere penală.

Pe 9 noiembrie, Mirel Mindinică a pretins un bax de vin, un bax de apă minerală și 15 fripturi de la unul dintre denunțători, însă cum acesta din urmă nu avea banii necesari cumpărării acelor produse, el i-a înmânat polițistului suma de 200 lei, urmând ca peste câteva zile să-i mai remită 500 lei.

Ulterior, la data de 11 noiembrie 2015, polițistul a mai primit suma de 190 lei, ocazie cu care a fost prins în flagrant de procurori.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsura arestării preventive. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata