Compania de construcţii a lui Adamescu se uită după firme care nu-şi mai pot susţine activitatea

– Compania de constructii Baumeister, detinuta de familia Adamescu, proprietara centrului comercial Unirea Shopping Center, este interesata de achizitionarea unor firme cu probleme, dupa ce anul trecut si-a restructurat businessul.

.
Dan Adamescu, proprietarul grupului TNG, prin care detine si compania Baumeister, a facut in ultimul an mai multe achizitii de actiuni ale unor companii aflate in dificultate, cum a fost preluarea a 20% din actiunile retailerului de electrocasnice Flamingo sau proiectul rezidential Central Apartments din Constanta de la compania norvegiana Westhouse Group, iar acum intentioneaza sa extinda aceasta strategie si in constructii.

Suntem in cautare de companii cu potential care nu-si mai pot sustine activitatea, in vederea achizitionarii, si de parteneri de afaceri pe anumite segmente de constructii„, a declarat Mihai Ionescu, directorul general al Baumeister, care ocupa aceasta functie de la inceputul anului. El nu a dorit sa precizeze care este bugetul destinat pentru achizitii sau daca a inceput negocieri cu una dintre companiile vizate, relatează Ziarul Financiar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata