Compania Enel deschide, în Târgovişte şi în Miercurea Ciuc, câte un nou magazin

Pe lângă cele 73 de magazine, Enel  mai deschide alte două noi magazine în Târgovişte şi în Miercurea Ciuc, în spaţii uşor accesibile dedicate atât clienţilor rezidenţiali, cât şi celor business, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.

Astfel, magazinul din Târgovişte se află pe bulevardul Calea Bucureşti 36, iar cel din Miercurea Ciuc este situat pe strada Gal Sandor, numărul 7. Ambele vor fi deschise de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00.

„Pentru a fi mai aproape de clienţii săi şi pentru a răspunde nevoilor acestora, Enel a investit constant în extinderea şi modernizarea reţelei de magazine, construind unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine la nivel naţional aparţinând unui furnizor de energie electrică şi gaze naturale. Continuăm acest demers mai ales în contextul liberalizării pieţei de energie şi al nevoii în creştere de informare din partea consumatorilor. Ne propunem ca, până la finalul acestui an, să mărim numărul magazinelor Enel, proprii şi operate prin parteneri, pentru a fi prezenţi fizic în cât mai multe localităţi din ţară”, a declarat Marius Chiriac, director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

Noile magazine vin în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă largă de servicii şi informaţii despre furnizarea energiei electrice şi a gazelor naturale pe piaţa concurenţială, precum detalii legate de semnarea şi derularea contractelor, consumul de energie sau despre schimbarea furnizorului. Prin intermediul acestora, clienţii au acces direct la oferte potrivite nevoilor lor, cu un preţ fix pe o perioadă de un an, sau la alte produse adaptate, conform sursei citate.

În plus, pe lângă ofertele de furnizare a electricităţii şi gazelor naturale, clienţii pot beneficia de echipamente vândute în tranşe, precum aparate de aer condiţionat, centrale termice, accesorii smart home, de Enel Asistenţă, servicii de asistenţă electricitate şi gaze naturale.

În contextul ofertelor, până la 30 iunie 2021, clienţii din Târgovişte şi Miercurea Ciuc, care nu fac încă parte din portofoliul Enel şi care semnează un contract de energie electrică şi/sau gaze naturale pentru unul din produsele Salut, primesc automat un tichet cadou în valoare de 50 de lei pentru fiecare loc de consum. Oferta este valabilă în limita a cinci tichete cadou/cinci locuri de consum.

Astfel, în cazul clienţilor care au deja un contract activ de furnizare de energie la Enel şi care recomandă fizic, prin prezenţa în magazin, până la data menţionată mai sus, alţi clienţi ce aleg unul dintre produsele Salut, primesc de asemenea un voucher cadou în valoare de 50 de lei pentru fiecare persoană recomandată, în limita a cinci persoane/cinci tichete cadou.

În urma liberalizării pieţelor de energie electrică şi gaze naturale, consumatorii îşi pot alege furnizorul de energie electrică şi/sau gaze naturale şi oferta care li se potriveşte cel mai bine, oricând, pe tot parcursul anului. În plus, schimbarea furnizorului nu implică niciun cost suplimentar sau modificări tehnice, cum ar fi schimbarea contorului electric.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata