Compania Renault prezintă noul Kangoo Van E-TECH Electric

Modelul auto Renault Kangoo Van E-TECH Electric va fi făcut cunoscut publicului larg pe 16 noiembrie la salonul Solutrans din Lyon.  Este produs la fabrica Maubeuge din nordul Franței, va fi vândut în toată Europa, începând cu primăvara anului 2022.

Cu o autonomie de 300 km în ciclul WLTP, cu un motor de 90 kW și o bateria litiu-ion de 45 kWh care pot fi cuplate cu trei tipuri diferite de cabluri de încărcare, pentru a recupera o autonomie de până la 170 km în 30 de minute.

În plus, datorită noii baterii litiu-ion cu o capacitate utilizabilă totală de 45 kWh, Noul Kangoo Van E-TECH Electric se mândrește cu o autonomie de până la 300 km în ciclul WLTP. Ca atare, șoferii de minivan-uri pot conduce liniștiți atunci când au de făcut drumuri întreaga zi, la cel mai bun cost al deținerii și utilizării. Bateria, plasată sub podeaua vehiculului, nu afectează volumul zonei de încărcare.

Noul Kangoo Van E-TECH Electric este echipat cu un motor de 90 kW cu un cuplu disponibil imediat de 245 Nm pentru o experiență de condus lină și fără stres în toate circumstanțele. Modul Eco limitează puterea vehiculului și viteza maximă, ajutând la optimizarea autonomiei și este utilizat de preferință cu un vehicul încărcat ușor.

Astfel, șoferul poate alege între trei regimuri de frânare regenerativă:
– Sailing (afișaj luminos B1): mod regenerativ limitat, potrivit pentru conducerea pe autostrăzi și benzi rapide
– Drive (B2): modul de regenerare implicit pentru utilizare versatilă, ce dă senzația unui motor termic atunci când iei piciorul de pe accelerație
– Brake (B3): mod regenerativ maxim pentru utilizare în ambuteiaje și pe drumurile de munte.

La noul Kangoo Van E-TECH Electric, frânarea convențională hidraulică este asistată de un sistem ARB (Adaptive Regenerative Brake System), care maximizează cantitatea de energie recuperată, indiferent de regimul de frânare selectat.

Diferitele combinații între modurile de a conduce / tipurile de frânare oferă astfel șoferului posibilitatea de a alege între șase moduri de condus diferite pentru un confort și o autonomie optime, în funcție de utilizarea vehiculului și de condițiile de trafic.

Aşadar, informațiile referitoare la modul de conducere selectat, gestionarea energiei electrice și sistemele de asistență (ADAS) sunt afișate pe un panou digital de 10 inchi, opțional, complet personalizabil și color.

Sursa: Wall-street.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata