Complexul rezidențial Atria Urban Resort va fi extins cu încă 350 de apartamente

În contextul imobilierelor, din Capitală, după ce au vândut 75% din apartamentele construite în faza 2-a a proiectului rezidențial Atria Urban Resort, dezvoltatorii pregătesc începerea lucrărilor pentru faza a 3-a, care va cuprinde încă 350 de apartamente.

În prezent, complexul rezidenţial este construit în vecinătatea Lacului Străuleşti, în baza parteneriatului dintre EVERGENT Investments – Cityring Property și dezvoltat de Cityring Development.

Constructorul a informat că a vândute trei sferturi din cele 398 de apartamente construite în Faza a 2-a a proiectului imobiliar. și au primit Certificatul de Urbanism obținut pentru următoarele 350 de apartamente.

 

Din punct de vedere financiar, proiectul rezidențial, cu o valoare totală de 120 de milioane de euro, se dezvoltă pe Șoseaua Chitilei, pe o suprafață de 9 hectare de teren. Structurat pe patru faze de dezvoltare, complexul rezidențial va avea în total 1.400 de apartamente construite până la finalul anului 2024.

În opinia sa, ”În prezent, suntem pe punctul de a demara lucrările pentru Faza a 3-a a proiectului și pregătim și Faza a 4-a, așadar continuăm cu viziunea Atria. (…) Vrem, de asemenea, să implementăm ceea ce se numește Place-Making, adică să încurajăm rezidenții să se implice în dezvoltarea și înfrumusețarea spațiului în care trăiesc, oferindu-i o cultură și o identitate proprie Adoptarea unui arbore de către fiecare rezident este un prim pas în acest sens”, a mai spus Liria Themo, Marketing Manager al ansamblului rezidenţial Atria Urban Resort.

Aşadar, cele aproape 400 de apartamente din Faza a 2-a – un mix de studiouri și apartamente de 2 până la 4 camere – au fost construite pe o suprafață de aproximativ 3 hectare, clădirile ocupând 25% din suprafața totală. Restul terenului este amenajat cu spații verzi, piscină, grădini interioare cu o topografie variată, cu piațetă și alei. Faza a 2-a a proiectului se caracterizează, de asemenea, şi prin distanțe mai mari între clădirile construite, de până la 100 de metri, cu parcări supraterane.

Sursa: Wall-street.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata