Suporterii germani: Omorâţi caracatiţa Paul!

Caracatiţa Paul a fost cap de afiş în aceste zile în Spania datorită predicţiei pe care a făcut-o în favoarea echipei naţionale de fotbal a Spaniei, ‘La Roja’, în întâlnirea din semifinale cu selecţionata Germaniei. Totuşi, în alte ţări în care verdictul său nu a fost pozitiv, oamenii au cerut chiar moartea caracatiţei.

 

Este cazul Argentinei, unde grupul de pe Facebook ‘Matemos al pulpo Paul si perdemos con Alemania’ (Să ucidem caracatiţa Paul dacă pierdem cu Germania) numără deja aproape 3.000 de partizani hotărâţi să-şi ducă până la capăt ameninţarea. Aceştia au propus şi alternative precum ‘Broasca-ţestoasă Jorge’ sau ‘Yorkshire ghicitor’ pentru a prezice rezultatele.

Acestui grup opus ghicitorului marin i se alătură alt duşman apărut în populara reţea socială, pagina ‘Hagamos paella de pulpo Paul’ (Să facem paella din caracatiţa Paul). Cu peste 1.000 de adepţi, acest spaţiu înregistrează fraze de tipul ‘No me gusta comer pulpo pero me uno a cocinarlo por traidor’ (Nu-mi place să mănânc caracatiţă dar sunt de acord să-l gătim pentru că este trădător).

Totuşi, cefalopodul are propriii săi admiratori pe pagina sa oficială, unde peste 4.000 de persoane îşi exprimă sprijinul zilnic.

Citește și
3 Comentarii
  1. ion spune

    Eu zic sa mergeti si intr-un ospiciu de nebuni pentru subiecte de ziar.

  2. Pentru Ion spune

    Si te gasesc pe tine acolo, sa le dai un interviu?

  3. ion spune

    Da,voi fi acolo alergand in curu’gol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata