Concertul BZN din 4 decembrie amânat pentru octombrie 2015

Concertul trupei BZN din data de 4 decembrie de la Sala Palatului va fi reprogramat pentru 10 octombrie 2015, deoarece vocalista trupei, Anny Schilder, a aflat că este bolnavă de cancer la sân, informează organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment, într-un comunicat remis joi.

„O încercare grea pentru vocalista celebrului grup BZN. De curând, Anny Schilder a fost diagnosticată cu cancer la sân, motiv pentru care vă anunțăm cu mare regret că vom reprograma concertul din ziua de marți, 4 decembrie 2014, pentru sâmbătă, 10 octombrie 2015. Momentan, Anny face chimioterapie și acest diagnostic nu-i permite să iasă din țară, apelând la buna înțelegere a spectatorilor români”, se arată în comunicat.

Concertul programat anul viitor va fi ultimul pe care formația BZN îl va susține în România. Organizatorii îi îndeamnă pe toți cei care și-au cumpărat bilet să păstreze „biletul legendar” pentru ultima întâlnire cu artiștii, pregătindu-le în plus fanilor români și „o surpriză de proporții”.

„German Quality Entertainment oferă tuturor celor care au un bilet valid la concert posibilitatea de a avea o întâlnire cu artiștii BZN, fiecare dintre aceștia având acces la sesiunea de meet & greet. Cu speranța că această propunere va fi pe placul iubitorilor muzicii BZN vă rugăm să păstrați biletele până pe data de 10 octombrie 2015”, se mai arată în comunicatul citat.

Cei care doresc să returneze biletele sunt așteptați în perioada 8-14 decembrie la operatorii de unde au achiziționat tichetele.

Bilete pentru concertul BZN de la Sala Palatului din 10 octombrie 2015 se găsesc pe eventim.ro și salapalatului.ro, la prețuri cuprinse între 100 lei și 500 lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata