Concertul Guns N’Roses de la Bucureşti nu este anulat, precizează organizatorii

Zvonul apărut luni pe site-ul de Twitter al solistului trupei Guns N’Roses, conform căruia concertul de la Bucureşti este anulat, rămâne doar un zvon fals, iar Axl Rose împreună cu trupa sa vor veni pe 21 septembrie 2010 la Bucureşti pentru a-şi întâlni fanii din România, informează un comunicat al organizatorilor – D&D East Entertainment -, remis marţi (17 august 2010).

„Managementul GNR ne-a informat că a avut loc un atac asupra contului de Twitter al solistului Axl Rose şi că informaţia postată, potrivit căreia turneul a fost anulat, este complet falsă. În acest moment se lucrează la remedierea situaţiei.
Dorim să dăm asigurări ferme tuturor fanilor că nu există niciun fel de problemă, concertul din Bucureşti urmând să aibă loc pe 21 septembrie, aşa cum a fost programat, la fel ca şi toate celelalte concerte din turneu”, a spus Denise Săndulescu, director general al D&D East Entertainment.

Programul trupei Guns N’Roses, aşa cum apare pe site-ul oficial, cuprinde spectacole în Irlanda, Italia, Elveţia, Franţa, Austria, Cehia, Belgia, Portugalia, Spania, Anglia.
Concertul de la Bucureşti, din 21 septembrie, este precedat de spectacolul de la Viena, din 18 septembrie. De la Bucureşti, Guns N’Roses va pleca spre Belgrad unde va avea loc următorul eveniment pe 23 septembrie.

De-a lungul anilor, Guns N’Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Bilete pot fi achiziţionate la preţul de 110 lei – Normal Circle, 180 lei – Golden Circle, în faţa scenei, şi 250 lei, VIP. Acestea sunt puse în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se pot cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata