Conferinţă şi Seminar “Noua Medicină Germanică”, Autovindecare şi Tehnici de Eliberare Emoţională – în IAŞI, 28-30 martie 2014

Iaşul se pregăteşte să găzduiască, în perioada 28-30 martie 2014, Ediţia specială promoţională a conferinţei şi seminarului de „Noua Medicină Germanică” (NMG), descoperită şi utilizată de doctorul german Ryke Hamer, care ne arată ştiinţific de ce apar bolile şi cum să ne vindecăm fără chimio sau radioterapie.

Evenimentul cuprinde o consistentă parte practică ce vine în tandem cu prezentarea unui set de Tehnici de Eliberare Emoţională de sub presiunea bolilor şi a conflictelor de pierdere.

Cele două sesiuni promoţionale precum şi seminarul de „Noua Medicină Germanică” vor fi susţinute de dr. Crina Vereş, din Cluj, Terapeut şi Conferenţiar Internaţional, cu experienţă de peste 15 ani în vindecare şi autovindecare din cele mai distrugătoare boli precum leucemia, cancerul, anemia feriprivă, spasmofilia, fractură de coloană vertebrală şi multe altele. Printre metodele de vindecare folosite şi descrise la curs se numară: Noua Medicina Germanică, Noesiterapia şi Psihoanalgezia, Noua Biologie, Neuroplasticitatea, Epigenetica, Ho’oponopono etc

CITITI SI

Dr. Crina Vereş – S-a vindecat de cancer la colon şi de leucemie în mod natural, fără chimioterapie!

 

Ce este Noua Medicină Germanică?

Noua Medicină Germanică a Dr. Hamer ne arată ştiinţific de ce apar bolile şi cum să ne vindecăm. Noua medicină porneşte de la “Regula de Fier a Cancerului”.

Fiecare cancer sau altă afecţiune gravă are drept cauză un CONFLICT, care generează un ŞOC EMOŢIONAL – numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel în onoarea fiului său), care îmbolnăveşte omul mai întâii la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ.

La această regulă, se adaugă alte două concluzii esenţiale:

I. Tipul conflictului care a generat ŞOCUL EMOTIONAL (DHS) determină ZONA în care apar vibraţii anormale în creier. Zona de pe creier în care apar aceste inele concentrice, determină organul în care va apărea boala.

II. Cu cât durează mai mult conflictul, cu atât se îmbolnăveşte mai rău organul corespunzător acestui tip de conflict.

Aceste concluzii au rezultat în urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a făcut pe oameni şi pe animale.

Avantajele Noii Medicini Germanice constau în faptul că se adresează atât persoanelor sănătoase, cât şi celor care au boli mai mult sau mai puţin grave.

CITITI SI

Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

 

 

De ce apar bolile?

Cele mai mari probleme de sănătate apar pentru că nu ştim cum să abordăm BOALA, SUFERINŢA FIZICĂ şi EMOŢIONALĂ şi mai ales MOARTEA celor dragi.

De asemenea, nu ştim ce fel de CONDUITE să adoptăm astfel încât să îi ONOREZE pe cei „plecaţi dincolo”, iar nouă să ne aducă liniştea sufletească. Mai mult, să ne scutească de bolile şi cancerele care se declanşează prin defectuoasa abordare a FENOMENULUI MORŢII, care nu ne serveşte nici nouă, nici celor care se eliberează de acest trup şi care sunt dezarmaţi în faţa suferinţei şi deznădejdii noastre.

 

Teama de moarte – adevărata cauză a îmbolnăvirilor

Moartea este un fenomen firesc, care ar trebui înţeles ca atare. Din păcate, majoritatea dintre noi nu am fost învăţaţi cum să gestionăm trecerea în viaţa fără trup a celor mai mult sau mai puţin apropiaţi.

„Puşi în faţa morţii şi a vieţii de după plecarea cuiva, dăm examen de maturitate emoţională în care se vede clar felul în care am fost crescuţi: liberi sau dependenţi.

Privim moartea prin nişte lentile deformate care generează un sentiment dureros şi…egoist, până la urmă. În fond, jelim după pierderea a ceea ce obişnuia să ne aducă nouă bucurie, nu a celui plecat”, a menţionat dr. Crina Vereş.

Situaţia conflictuală nerezolvată şi durerea neeliberată, în urma pierderii cuiva drag, generează o serie de afecţiuni fizice şi psihice destul de grave, printre care, cel mai des întâlnit, este cancerul.

„Viaţa, deşi cu toţii trecem prin ea, pare la început ceva minunat. Când priveşti un copil mic, un bebeluş, ai sentimentul că trăieşti prin el o nouă şansă la a fi diferit de ce ai trăit tu, că vei face tot posibilul să fie mai fericit şi mai înţelept decât ai fost tu. Însă adesea, deşi pare simplu, este extrem de greu, fiindcă te trezeşti în situaţia de a nu-i putea da ceea ce nici tu nu ai: bucurie de viaţă, fericire, iubire necondiţionată…”, explică dr. Crina Vereş.

Şi, în mod trist şi anost, totul se repetă de milioane de ani, noi oamenii doar adaptându-ne stângaci la condiţiile de mediu, însă, în faţa morţii, nicio generaţie nu este mai pregătită decât cea anterioară, ci parcă mai agonizantă, mai pierdută, mai deznădăjduită şi cu mai multe consecinţe traduse prin boală sau depresie.

 

Beneficiile Seminarului

În cele trei zile de seminar intensiv vei primi informaţii condensate, explicite şi esenţiale despre CANCER, BOLI, (Auto)VINDECARE. Seminarul susţinut de dr. Crina Vereş ne va oferi o altă perspectivă asupra vieţii şi a morţii şi ne va dezvălui cum să aplicăm tehnicile de autovindecare fizică şi emoţională şi mai ales să ne amintim că Iisus spunea: „voi nu aţi fost făcuţi să gustaţi moarte”…, iar „moartea este doar plata păcatului”…

În urma participării la seminar vei învăţa:

 • să identifici fazele de boală oricând şi la oricine şi să anulezi frica de boală şi de moarte
 • să înţelegi sensul biologic al bolilor/simptomelor, în funcţie de localizarea lor la nivelul corpului
 • să înţelegi legătura dintre fiecare tip de boală şi asocierea ei cu o anumită parte a creierului
 • să înţelegi cum se produce REVERSIBILITATEA oricărui proces patologic din corpul nostru
 • să depistezi legătura Creier-Microbi-Simptome
 • cum să faci diferenţa dintre un şoc conflictual biologic şi un conflict psihologic
 • să aplici Tehnici de Eliberare Emoţională.
Citește și
1 Comentariu
 1. elena florescu spune

  Ca ieseanca si preocupata de 30 de ani de aceasta medicina complementara – holista, aplicata intii pe mine apoi in grupuri de lucru – ma bucur din tot sufletul de initiativa pe care organizatorii au avut-o pentru aceasta serie de conferinte-cursuri-practica. Faptul ca oamenii sunt initiati in arta autovindecarii si rearmonzarii cu Intregul care sunt si din care facem parte este Rascrucea catre adevarata abordare a Fiintei noastre.
  felicitari si succes
  mereu in Lumina si Iubire

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata